bovenkant

Superstar schmink 201 Majestic Magenta

Superstar schmink 201 Majestic Magenta
4.00
InStock
Maak uw keuze
Aantal
Maak uw keuze:

16 gram voor 4,20
45 gram voor 6,80


 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookSchrijf een reactie

Naomi  - Goedkoop
14-12-2018 16:38:09
Goedendag,

Na een beetje zoeken op google kwam ik uw gezellige pagina tegen.
Echter vind ik het wel een beetje jammer dat uw prijzen van Superstar ver onder de adviesprijzen liggen. Ik vraag me dan werkelijk af wat uw winst is aangezien je ook kosten moet dekken (werkuren, website, verzekeringen, verzendmateriaal, bankkosten etc.). Ik verkoop Superstar volgens de adviesprijzen net als de overige concurrenten/collega's... en uiteraard is iedereen vrij om te concurreren met andere wederverkopers, maar uw prijzen zijn wel erg laag.... (volgens mij hanteert u nog de oude prijzen terwijl de inkoop toch echt omhoog is gegaan).
Excuses dat ik zo brutaal overkom... maar het zou ontzettend fijn zijn als we eerlijk reëler concurreren zodat je ook naast het inkopen en kosten nog een acceptabele winst aan over kan houden.
Gemiddelde inkoop is 2,06 + btw 2,49 omzet is dan 1,46 (u doet u zelf ook dan tekort toch...? Zeker als je wilt groeien.)
Een verkoper gaat min. 1 keer over de kop.

Dit was mijn berichtje, hopelijk niet al te ongemakkelijk voor u... dat was niet mijn intentie in ieder geval.

Succes met uw online webwinkel en alvast fijne dagen toegewenst.

Met vriendelijke groet, Naomi de Rooij.
Wij gebruiken cookies NIET, om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Het tonen van deze boodschap is echter verplicht. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN