bovenkant

TIPS

Tip 1
Al doende leert men. Daarmee bedoelen we, blijf oefenen. En bekijk voorbeeld filmpjes. Er staan er heel veel op YouTube.        Filmpje 2   En nogmaals. Oefening baart kunst. Alleen met vaak proberen, kunt u het beste leren schminken. U kunt bij ons ook een workshop volgen.

Tip 2  
Voor het schminken GEEN creme gebruiken.  Doet u dit direct voor het schminken, dan trekt die met de schmink in de huid, en laat de schmink zich moeilijk verwijderen. Vooral bij felle kleuren, blijft er dan een waas achter.

Tip 3
Schmink verwijderen gaat het beste met een vette creme. Dit is de 30 grams      
Wat ook geweldig gaat, is afschminken met een verwijderaar op oliebasis. 

Tip 4 
Bestel voor te schminken, onze roze of zwarte sponsjes. Deze dient u 1x midden door te knippen. U kunt een halve spons ook nog halveren.    

Maak de schmink vochtig, met een spray flesje. Niet de spons (of het penseel)

Tip 5
Gebruik voor het bevochtigen van de schmink een sprayflesje. Deze zijn voordelig in onze shop verkrijgbaar, en voorkomen, veel geklieder met water en schmink.

Tip 6
Schaf een paar goed in de hand liggende penselen aan. Het beste kunt u een penselen set aanschaffen. En dan een set ronde, en een set platte penselen. 

                                                     

Met de platte penselen kunt u sneller, grotere oppervlakten schminken. Met de ronde werkt u preciezer.

Een set spons-penselen, is ideaal voor het maken van figuren. De penseelsponsjes zijn verkrijgbaar als set van 4, voor nog geen 2 euro, in onze shop.

Tip 7
Werk uw schmink kunstwerk af, met glitters. Let Op !! Het aanbrengen van glitters, kan prima op natte schmink. Is de schmink droog, gebruik dan de spreciale glitterlijm van Eulenspiegel.

Er zijn ook glitter gels verkrijgbaar, bij ons ook van Eulenspiegel en Superstar. Deze kunt u eenvoudig, met een kwastje aanbregen.

                                                                   

Tip 8
Maak gebruik van sjablonen, als u zelf niet zo creatief bent, of geen vaste hand hebt. Dat geeft net dat extra, aan een schmink werkje.

Tip 9
Tenslotte. Houdt uw spullen schoon. Zorg dat de schmink, geen mengkleuren bevat, als u het opbergt. Maak de postjes een beetje vochtig, en verwijder met een stukje keukendoek, de vermenge kleur.

Hou de sponsjes onder de kraan, en knijp ze goed uit. Uw penselen, kunt u het beste uitspoelen, in een bakje met lauw water.

Bewaar u penselen in een etui, of een penselen koker.


Tip 10

De belangrijkste tip die wij hebben. Hou onze site regelmatig in de gaten, en sla uw slag. Want naast onze lage prijzen, ontvangt u extra korting, als u de code gebruikt, in de winkelwagen.

Wij geven altijd kassa korting, met de code:    kassa    De korting geven we, omdat collega's jaloers op onze prijzen zijn, en omdat leveranciers, ons dwingen, hun prijzen aan te houden. Dat vinden we niet echt netjes, en bovendien mag het niet. Maar we hebben geen zin, in rechtzaken, en meldingen bij de AFM. Daarom geven we een korting, achteraf over alles. 
INFORMATIE OVER ONZE MERKEN:
 

Superstar
De schmink van Superstar is een prima schmink op waterbasis. Naast de goede kwaliteit is ook het groot kleurenaanbod erg aantrekkelijk. De kleuren zijn mooi intens en spreken tot ieders verbeelding. Tevens zijn de producten van Superstar gemakkelijk te verwijderen van de huid.

Het geeft een matte afwerking en als u na gebruik de schmink goed laat drogen (zonder dekseltje) heeft u erg lang plezier van de Superstar producten!

PartyXplosion (PXP)
PXP is een uitstekend merk. Mooie gepigmenteerde kleuren. En een heel erg uitgebreid kleuren palet. Omdat de kleuren zo sterk zijn, adviseren wij om voor het verwijderen van de schmink van PartyXplosion, olie te gebruiken.

Eulenspiegel
De originele Eulenspiegel-Profi-Aqua-Schminkverf is sterk gepigmenteerd en daarom bijzonder kleurintensief; dit garandeert een hoge dekkracht en het dun opbrengen op de huid.
Eulenspiegel-Profi-Aqua-Schminkverf bevat geen dierlijke producten en zijn dermatologisch op de huid maar niet op dieren getest.
De originele wateroplosbare Eulenspiegel-Profi-Schminkverf droogt snel op de huid en is daarom eenvoudig. Daarnaast zijn de aangebrachte kleuren eenvoudig met water en zeep te verwijderen.
De huidvriendelijke Eulenspiegel-Profi-Schminkverf voldoet aan de richtlijn 2009/48/EG voor de veiligheid van Speelgoed en daarom onderwerp van strenge controle.
Eulenspiegel-Profi-Schminkverf is glutenvrij en zijn dus voor mensen met Coeliakie geschikt.
Eulenspiegel-Profi-Schminkverf bevat geen parfumstoffen, en UV-filters welke mogelijkerwijs ongezond zijn. Hierdoor wordt het risico op allergieën vermindert.
Door dat Profi-Aqua Schminkerf volledig milieu- en huid-vriendelijk is heeft het daar voor het A.certificaat, veilig te gebruiken voor en door kinderen, in Denemarken verkregen.

Wij verkopen ook een deel van Grimas en Kryolan.

Tenslotte:

Wij krijgen vragen over Diamond FX en Party explosion. De schmink van PXP, want dat is de juiste afkorting van Party Xplosion, is vrijwel identiek aan die van DFX, want dat is de juiste afkorting voor Diamond FX. En deze 2 afkortingen worden nog weleens door elkaar gebruikt.

Er zijn (web)winkels die denken dat Party Explosion van Diamond FX is. Dat is dus niet het geval.

En dan nog dit......... er verschijnen winkels op internet, die onze naam (deels) gebruiken. De naam gebruiken ze dan wel, maar de prijzen zijn torenhoog. Wilt u echt profiteren van onze lage prijzen, kijk dan of in de adresbalk, ons adres staat:         https://www.schminkhuis.nl 


EN DAN NOG DIT:

Like ons op Facebook. Onze pagina:   Sema Creatief - - Er is altijd iets leuk te winnen voor de likers.

Wij geven regelmatig pakketten weg. Like ons daarom op Facebook, of een van onze artikelen.

 

Wij gebruiken cookies NIET, om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Het tonen van deze boodschap is echter verplicht. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN