betaallogowebsitegroot 1

Paintglow - Haarverf semi permanent Purple Fury 70 ml

Paintglow - Haarverf semi permanent Purple Fury 70 ml
5.75
InStock
Aantal

Productbeschrijving

Versterk het volume en drama met de rebelse collectie diep conditionerende semi-permanente haarkleuring. Met een levendig assortiment van unieke, levendige regenboog pastel kleuren. Of je nu op zoek bent naar een flamingo roze tint of intens elektric blauw – PaintGlow heeft de schaduw voor jou. Bovendien is de tijdelijke haarkleuring ammoniak en peroxide vrij! Dus waar wacht je op?

Als je iemand bent om de festivalmenigten en blogger schoonheden in de gaten te houden, zul je hebben gezien dat pastelpoedertinten en felle heldere en levendige tinten nu een rage zijn. Of je nu op zoek bent naar een vleugje weekendkleur, of een nieuwe weekkleur, deze tijdelijke haarverf zal niet alleen je kleur, maar ook teint, stemming en zelfvertrouwen verhogen. Door superieure producten te gebruiken, is de unieke haar formule diep geconditioneerd, terwijl het vrij is van ammonia en peroxide, dus je kunt afscheid nemen van die zorgen over haar beschadiging en rampen.

Eigenschappen:
– ontwikkelt in 15-30
– ammoniak en peroxide vrij
– houdt 10 wasbeurten
– dermatologisch getest
– niet getest op dieren

Vóór gebruik: Voer ALTIJD een patch test uit op zijn minst 24 uur voordat je de Semi-permanente haarverf gaat gebruiken en volg de volledige instructies zorgvuldig. (Let op: handschoenen zijn niet inbegrepen). Om het beste resultaat te bereiken, is het aanbevolen dit product toe te passen op voorgelicht of gebleekt haar.

Tip:
Wanneer je je haar in model brengt, gebruik dan hittebescherming! Tijdelijke haarkleur vervaagt door warmtestyling en wassen. Het is net zo belangrijk om hittebescherming ook op niet-gekleurd haar te gebruiken, maar als je dat niet doet en je wilt de levendigheid van je nieuwe sloten behouden, is dit een goed moment om te beginnen!
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN